Mobigo 4.10.0

OBS! Denna uppgraderingen kräver att man behöver ha Windows Vista eller högre på sina klienter för att utskrifter ska fungera.

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2014-10-01

Buggfixar
  • E-postinställningarna krashar inte längre vid mellanslag  – Fixade en bugg som gjorde att epost-inställningarna krashade vid mellanslag i BCC-fältet.
  • Textfilsimport kan nu hantera mellanslag – Fixade en bugg som gjorde att textfilsimporten krashade om man kopplade en enhet och hade råkat få in ett mellanslag efter någon enhet.