Mobigo Mobile 3.3.8

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 5.2.5 eller senare

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se:
Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver
Uppdatera till Mobigo 5.0 / Mobigo Mobile 3.0

Tillgänglig: 2016-09-27

Buggfixar:
  • Checklistor – Optimerat hanteringen av stora checklistor. Framförallt om man använder funktionen kontrollpunkter i lista.
  • Checklistor – Åtgärdat problemet med att checklistor kunde bli korrupta om man raderat kontrollpunkter i en lista.
  • Checklistor – Åtgärdat problemet med att villkor på checklistepunkter inte fungerade som de skulle.
  • Mobila vyer – Under vissa omständighet fungerade inte filtreringen om man använde tomma fält.
  • Offline – Under vissa omständighet kunde inte Mobigo Mobile ladda objekt på ett uppdrag i offline-läge.