Mobigo Mobile 3.3.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 5.2.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se:
Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver
Uppdatera till Mobigo 5.0 / Mobigo Mobile 3.0

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2016-02-02

Buggfixar:
  • Streckkoder – Under vissa omständigheter fungerade inte streckkodsavläsningen korrekt
  • Checklistor – Valet “Visa endast om…” fungerade inte korrekt med objekt
  • Checklistor – Villkor i kontrollpunkter fungerade i vissa fall
  • Checklistor – Villkor i checklistor fungerar nu bättre i offline-läge