Mobigo Mobile 3.2.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 5.0.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile har förhöjda systemkrav om man vill kunna köra offline. Kräver iOS 5 eller högre. Kräver Android 4.2 eller högre, alternativt en installation av Google Chrome (systemkrav klient). Detta gör att du tillsvidare behöver kontakta Erisma för att aktivera denna uppdateringen på din licens.

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se:
Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver
Uppdatera till Mobigo 5.0 / Mobigo Mobile 3.0

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2015-11-03

Buggfixar:
  • Radio-knappar som extrafält sparas korrekt – Under vissa omständigheter sparades inte radio-knappars värde korrekt
  • Tid- och material-poster visas fel i offline-läge – Under vissa omständigheter visas tid- och materialposter fel i offline-läge
  • Scrollning i Chrome registreras som klick – Klickkänsligheten modifierad så att det ska vara lättare att bläddra på mobila enheter
  • Visa relevant kategori av extrafält – Nu är det enklare att hitta extrafält på objekt