Mobigo Mobile 3.1.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 5.0.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile har förhöjda systemkrav om man vill kunna köra offline. Kräver iOS 5 eller högre. Kräver Android 4.2 eller högre, alternativt en installation av Google Chrome (systemkrav klient). Detta gör att du tillsvidare behöver kontakta Erisma för att aktivera denna uppdateringen på din licens.

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se:
Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver
Uppdatera till Mobigo 5.0 / Mobigo Mobile 3.0

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2015-10-06

Nyheter:
  • Order – Events triggas nu under order.
  • Checklistor – Ny objekt via checklistpunkt läggs till automatiskt.
Buggfixar:
  • Offline-läge – Går nu att ladda fler artiklar i offline-läge.
  • Uppdrag – Mindre gränssnittsförändringar.
  • Checklistor – Korrigerat fel i spara-funktionen.
  • Uppdrag – Korrigerat fel i spara-funktionen som gjorde att flera identiska uppdrag kunde skapas.
  • Checklistor – “Posten sparades” syns nu även när man sparar en checklista i offline-läge.