Mobigo Mobile 3.0.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 5.0.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile har förhöjda systemkrav om man vill kunna köra offline. Kräver iOS 5 eller högre. Kräver Android 4.2 eller högre, alternativt en installation av Google Chrome (systemkrav klient). Detta gör att du tillsvidare behöver kontakta Erisma för att aktivera denna uppdateringen på din licens.

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se:
Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver
Uppdatera till Mobigo 5.0 / Mobigo Mobile 3.0

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2015-07-10

Nyheter:
  • Ny .Net-version – Stöd för .Net 4.5.2
  • Extrafält för telefonnummer – Tillagt nytt Telefonnr-format för extrafält av datatyp text. Långklickar man på ett sådant extrafält i telefonen får man upp möjlighet att ringa det nr.
Buggfixar:
  • Ladda fler användare – Åtgärdat fel som gjorde att man inte fick upp knappen “Ladda fler” när man skulle välja in användare på nytt meddelande.
  • Felmeddelanden i sysloggen – Åtgärdat fel som gjorde att sysloggen fylldes med en massa felmeddelanden trots att man ej stött på fel i Mobile
  • Villkorsberoende punkter visas oavsett i checklista – Åtgärdat fel som gjorde att man såg punkter i checklistan som man egentligen ej skulle se förutom ifall en kryssruta var i kryssad.
  • Ejtillämpar kontrollpunkt blir tillämpbar – Åtgärdat fel som gjorde att ejtillämpbara kontrollpunkter blev tillämpbara i offlineläge.