Mobigo Mobile 2.1.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.12.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile har förhöjda systemkrav om man vill kunna köra offline. Kräver iOS 5 eller högre. Kräver Android 4.2 eller högre, alternativt en installation av Google Chrome (systemkrav klient). Detta gör att du tillsvidare behöver kontakta Erisma för att aktivera denna uppdateringen på din licens.

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2015-04-27

Nyheter:
  • Checklista – Funktion för att manuellt köra actionscript kopplat till kontrollpunkter.
  • Checklista – Stöd för att välja utskriftsmall för mobil utskrift.
  • Checklista – Funktion för att spara ifyllda kontrollpunkter.
  • Checklista – Funktion för för att expandera alla sektioner på en gång.
  • Checklista – Datum och användare på checklistor sätts nu automatiskt.
  • Checklista – Stöd för fler än 16 punkter i sektion.
Buggfixar:
  • Navigering – Optimerad navigeringen på iPhone.
  • Checklista – Korrigerat problem med redigering av offline checklista.
  • Checklista – Fix för att i offlineläge skapa checklistor av typen dokumentval.
  • Checklista – Optimering av markering på kryssrutor.
  • Navigering – Knappen “Ladda fler” fungerar nu för att ladda fler poster i en lista.