Mobigo Mobile 1.9.3

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.6.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.

Tillgänglig: 2013-10-23

Buggfixar:
  • Specifikation på tider – Fixat bugg som gjorde att man inte kunde skriva in specifikation på tider.
  • Aktuell tid vid skapande av tidpost – Ifall man har inställt 00:00 som deafult-tid under Inställningar sätter vi numera den aktuella tiden vid skapande av ny tidpost.
  • Koppling till objekt i checklista – Fixat bugg som gjorde att man inte fick koppling till objekt för kontrollpunkter ifall man hade ikryssat Objektförteckning.
  • Specialtecken i Kontaktperson-fält – Fixat bugg som gjorde att du inte kunde använda specialtecken (t.ex. telefonnr) i kontaktpersons-fältet på uppdrag.