Mobigo Mobile 1.9.2

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.6.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-09-20

Buggfixar:
  • Mobigo Mobile i iOS7 – se Mobigo Mobile i iOS7
  • Villkor i checklistor – Fixat ett fel som uppstår när man använder en kontrollpunkt i en checklista för villkor, när kontrollpunkten är av typen Kryssruta.
  • Felmeddelande på NU-plugin – Fixat fel med datum-format i Mobigo Mobiles NU-plugin som orsakade felmeddelande.
  • Mobil utskrift – Fixat fel som gjorde att det ibland kom felmeddelande i text i PDF:er av rapporter.
  • Datum på tider – Fixat fel som gjorde att det i vissa fall blev fel datum vid tidrapportering ifall man har annat datum-format än svenskt.