Mobigo Mobile 1.9.1

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.6.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-06-11

Buggfixar:
  • Behörighet Uppdrag, Administrera – Fixat bugg som gjorde att du inte kunde redigera uppdrag du ej var ansvarig på trots att du hade behörigheten ‘Uppdrag, Administrera’.