Mobigo Mobile 1.8.1

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.5.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-05-06

Buggfixar:
  • Användare visas flera gånger – Fixat bugg som ibland visade samma användare tre gånger när man skulle välja användare och klarmarkera checklista.
  • ” i artikelnamn – Fixat bugg som ersatte ” i artikelnamn med &quot
  • Kan ej öppna checklista i Offline – Fixat bugg som gjorde att man ej kunde öppna vissa checklistor i offline-läge
  • Arbetsgrupper Kunder/Artiklar/Objekt – Fixat bugg som gjorde att man inte ser artiklar som har kategorier ifall användarna ej ligger i en arbetsgrupp. Löst i de mobilavyerna.
  • Prislista följer ej med order – Fixat bugg som gjorde att prislistan ej följde med till orderraden trots att den finns med på ordern/kunden
  • “Kan inte ladda om sidan” – När man får detta meddelande slutar de andra sidorna fungera. Fixat.
  • Dubletter i Topmenyn – Fixat bugg som gav dubletter av alternativen i Topmenyn.
  • Scrip extrafält syns ej – Fixat bugg som gjorde att extrafält av typen Script ej syntes under ‘Fler uppgifter’
  • Veckorapport visar allas tider – Fixat bugg som gjorde att man kunde se alla använders tider i veckorapporten.
  • Klarmarkera dokument – Fixat bugg som gjorde att du kunde klarmarkera dokument på uppdrag du ej hade rättighet att utföra