Mobigo Mobile 1.8.0

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.5.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-04-03

Nyheter:
  • Sätta behörighet på vilka flikar som ska vara synliga i Mobigo Mobile – Numera kan man sätta behörighet på vilka flikar som ska synas på Huvudmenyn samt på Uppdragskorten. Detta görs under Inställningar > Systeminställningar > Avancerat > Behörighet > Mobila Flikar i Mobigo Desktop.
Buggfixar:
  • ‘Dina aktuella uppdrag’-vyn visar olika data beroende på var man befinner sig i programmet – Åtgärdat
  • ‘Fler uppgifter’ på order – Numera har man tillgång till fliken ‘Fler uppgifter’ inne på ordrar.
  • Extra scrollen fungerar dåligt i Androids-webläsare – Extra scrollen är numera borttagen.
  • Svara på meddelande från System – Åtgärdat bugg som gjorde att man fick felmeddelande när man försökte svara på meddelanden från ‘System’
  • Fakturerasantal på material – Åtgärdat bugg som gjorde att ifall man ej hade rättighet till att ‘Se Priser’ så sattes inte faktureras antal.