Mobigo Mobile 1.7.0

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-01-24

Nyheter:
  • Mobila Vyer – Lagt till möjligheten att använda Mobila Vyer för Kund, Uppdrag, Order, Objekt, Leverantörer, Orderrader, Material och Artiklar.
  • Extrafält – hjälptext – Lagt till möjligheten att se Extrafältens hjälptext genom att klicka på det lilla vita I:et. Förutsätter att det finns hjälptext på extrafälten.
  • Attest – Lagt till möjligheten att attestera uppdrag.
  • Uppdragslistan – se antal dokument/tider/material – Lagt till möjligheten att se direkt i uppdragslistan ifall uppdragen har dokument/material/tider på sig. Måste lägga till taggarna i den Mobila vyn. Taggar:
    , ,

. Se Mobila Vyer för mer info.

• Markera flera på order – Lagt till möjlighet att markera flera och snabb redigera antal, precis som på materialrader.
  • Mobilvy – Kö uppdrag – Lagt till den Mobila Vyn för att visa Kö-uppdrag som standard.
  • Mobilvy – visa bilder – Möjlighet att visa bilder direkt i en mobilvy för artiklar. Måste ha taggen:

. Förutsätter att adressen till bilden är giltig. Se Mobila Vyer för mer info.

Buggfixar:
  • Knappar – Firefox – Fixat bugg som visade knapparna felaktigt i Firefox
  • Söka på kontaktperson -Fixat bugg som gjorde att man kunde söka på kontaktperson som tillhörde kund man inte hade behörighet till
  • Veckorapport visar fel på vecka 1 -Fixat bugg som visade felaktiga datum samt tider för vecka 1.