Mobigo Mobile 1.6.0

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2013-01-01

Nyheter:
  • Standard antal orderad – Lagt till möjlighet att ställa in standard antal för orderrad precis som det fungerar för materialrad.
  • Servicerapport – Möjlighet att kunna spara ner en Servicerapport av uppdrag som en bifogad PDF under dokument. Detta för att kunna visa sina kunder ute på fält, samt maila iväg.
Buggfixar:
  • Checklista – Kund – Fixat bugg som ej satte kund automatiskt på en checklista på en order.
  • Felmeddelande – val av tidtyp – Fixat bugg som gav felmeddelande vid val av tidtyp som var kopplad till resurs.
  • Veckorapport – fel vecka – Fixat bugg som felaktigt sparade förra veckans vecka i rapporten istället för att visa korrekt nuvarande vecka.