Mobigo Mobile 1.10.1

Obs! Denna version av Mobigo Mobile kräver Mobigo Desktop 4.7.0

Här nedan hittar ni versionshistoriken för Mobigo Mobile.

Installation/Uppdatering av Mobigo Mobile

För att installera/uppdatera Mobigo Mobile på eran server se: Installation/uppdatering av Mobigo Mobile på webbserver

OBS! Se till att alla användare är online när ni uppdaterar till denna version.
Tillgänglig: 2014-02-25

Buggfixar:
  • Bakåtknappen i hemskärmsapp – Åtgärdat bugg som gjorde att man inte kunde använda bakåtknappen när man körde Mobigo Mobile som hemskärmsapp i iPhone.
  • Fel dokument på uppdrag – Åtgärdat bugg som gjorde att nyskapat dokument ibland kunde hamna på nästa uppdrag man gick in på.
  • NU-plugin – Tagit bort att MobigoMobiles NU-plugin visar att det finns tillgängliga uppdateringar eftersom detta redan visas på NU-sidan fr.o.m. Mobigo Desktop 4.7.0.
  • (-tecken som snabbvalsalternativ – Åtgärdat bugg som gjorde att man fick felmeddelande när man hade ett (-tecken som snabbvalsalternativ på extrafält.
  • Mobilvy – Senast använda på artiklar – Åtgärdat bugg som gjorde att den Mobilavyn “Senast använda” på artiklar inte visade de senast använda artiklarna.
  • Status på Order – Åtgärdat så att en order nu är Planerad fram tills dess att en orderrad läggs på ordern. Tidigare blev ordern pågående direkt vid uppskapandet.