Mobigo Desktop v7

Version 6.6.0

Tillgänglig: 2018-11-14

• Stora prestandaförbättringar när det gäller uppstart och öppnandet av detaljkort
  • Lagt till förhandsgranskning vid utskrifter.
  • Lagt till möjligheten att geolokalisera avtal.
  • Lagt till ordersummering på orderkortet.
  • Uppdaterat den interna webbläsaren.
  • Tagit bort möjligheten att välja var Mobigo Desktop ska installeras.
  • Mobigo Desktop kräver nu Visual C++ Redistributable 2015.
  • Förbättrat hanteringen när man lägger till utförare på uppdrag.
  • Förbättrat hanteringen när man skapar en händelse för en resurs. När man har en befintlig händelse markerad så används samma resurs när man skapar en ny.
  • Löst problem med arkivering av PDF-filer.
  • Löst problem med att alternativen planerat-tider inte visades korrekt.
  • Löst problem med att man kunde skapa Att-Göror trots att man inte hade behörighet.
  • Löst problem med att fria fält på avtal syntes på två ställen.
  • Åtgärdat problem med stafflingar på artiklar
  • Åtgärdat problem med geolokalisering med hjälp av Google Maps
  • Åtgärdat problem med extrafält av typen “Välj…” som tömdes när man tryckte på avbryt.
  • Åtgärdat problem med att man inte kunde scrolla i inställningarna för mål- och nyckeltal.
  • Åtgärdat problem med att man inte kunde klicka på en artikel i prislisterapporten.
  • Åtgärdat felmeddelande vid import av checklistformat.
  • Lagt till scrollbar i SQL-konsolen.

Version 6.5.1

Tillgänglig: 2018-09-05

• Åtgärdat problem med geolokalisering med hjälp av Google Maps

Version 6.5.0

Tillgänglig: 2018-09-04

• Lagt till e-postfält på kund- och leverantörskort
  • Lagt till funktion för att kunna klarmarkera noteringssidan på en checklista
  • Lagt till ny typ av checklistepunkt för listor i listor
  • Lagt till funktionalitet för att ändra och skapa checklistor
  • Lagt till funktion för så kallade system checks. På ett enkelt sätt kunna skanna genom Mobigomiljön för att upptäcka eventuella problem.
  • Omarbetat “Skicka-till” funktionen. Är nu en Dela-funktion där man enkelt kan göra anpassningar
  • Åtgärdat så man inte kan skapa checklistepunkter med samma id
  • Åtgärdat problem med att påminnelsedatum för att-göra visades trots att det inte behövdes
  • Åtgärdat problem med att-göra inte kunde klarmarkeras
  • Åtgärdat problem med eventet Checklist_OnBeforeNew() satte inte CreatingOwner vid rätt tillfälle
  • Åtgärdat problem med att checklistor på uppdrag inte uppdaterades när kortet var öppet
  • Åtgärdat problem med att checklistor ibland sparades med datum 0001-01-01
  • Åtgärdat problem med att events ibland triggades dubbelt och i fel ordning
  • Åtgärdat problem med att popup-rutor kunde sakna scrollist
  • Åtgärdat problem med att checklistor inte populerades med rätt kund och objekt
  • Åtgärdat problem i kalendern med att nya tidsposter över flera dagar rapporterade 0 timmar
  • Åtgärdat problem med att dashboard widget för att-göra saknade skapa-knapp
  • Lagt till funktion för att sammanfoga uppdrag
  • Lagt till funktion klona materialrader på samma uppdrag
  • Lagt till funktion för att dra och släppa material och tider på det klassiska uppdragskortet
  • Lagt till funktion stega dag för dag på tidfliken
  • Åtgärdat problem med att kortkommandon inte fungerade på objektfliken
  • Åtgärdat problem med att namnet på en prislista inte syntes vid redigering av pris
  • Åtgärdat på flertalet ställen där det saknades översättning till svenska
  • Åtgärdat problem med att urvalsfrågor inte sparades när man hoppar mellan flikar
  • Nu markeras texten som standard när man hoppar till ett fält med tabb
  • Nu kan man bläddra mellan de olika mapparna/typerna av mallar vid utskrift
  • Åtgärdet problem som kunde orsaka att man inte kunde arkivera objekt
  • Åtgärdet problem med geolokalisering av box-adresser
  • Åtgärdet problem med att arkivering av uppdrag tog lång tid
  • Lagt till funktion för uppdragsprioritet i systeminställningar
  • Åtgårdat problem med Geolokalisering via Google maps som orsakade att man inte kunde öppna detaljkort innehållandes karta