Optimera IIS för Mobigo Mobile

Aktivera komprimering av data för Mobigo Mobile för att korta ner laddningstiderna.

Info
Enbart för systemadministratörer!
Behöver ni hjälp med inställningarna vänligen kontakta konsult hos Erisma.
  1. Börja med att verifiera att funktionen “Komprimering av dynamiskt innehåll” är installerat för IIS:
    1. Öppna Kontrollpanelen > Program och funktioner > Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner.
    2. Funktionen hittar du sen under Internet Information Services > World Wide Web-tjänster > Prestandafunktioner > Komprimering av dynamiskt innehåll.
  2. Aktivera sen funktionen i IIS:
    1. Starta IIS-hanteraren.
    2. Markera din Mobigo Mobile website.
    3. Öppna ikonen “Komprimering”.
    4. Bocka i “Aktivera dynamisk innehållskomprimering” (om inställningen är utgråad så är funktionen inte installerad. Se steg 1.1 – 1.2).