Visma Lön

Information

Med Visma Lön-modulen kan du från Mobigo exportera ut en tidsredovisningsfil (.TLU-fil) baserad på registrerade tider för era användare.  Filen importerar du sen i Visma Lön 300/600.

Installation

För att installera Visma Lön-modulen vänligen läs under Installation.

Konfiguration

För att konfigurera Visma Lön-modulen vänligen läs under Konfiguration.

Funktioner

För att exportera ut en tidsredovisningsfil för Visma Lön gör du följande:

1. Gå till NU-sidan
  2. Välj Arkiv > Skriv ut
  3. Markera mallen Export till lönesystem i rutan uppe till höger.
  4. Välj period som du vill exportera tider för och klicka på Uppdatera.
  5. Om det är någon användare som du inte vill exportera för bocka ur den personens tider.
  6. Bläddra längst ner på sidan och klicka på Exportera till Visma Lön för att skapa tidsredovisningsfilen.
  7. Du kommer nu få en bekräftelse på att filen har exporterats ut samt en fråga om du vill attestera tiderna. Importera filen till Visma Lön och kontrollera att importen blev korrekt innan du attesterar tiderna. Attesterade tider går inte att exportera igen.

I Visma Lön 300 och Visma Lön 600 hittar du inställningar för tidsimporten under Arkiv – Inställningar – Företagsinställningar – Import/Export och rutan Tidsredovisning.