Säker Vatten

Installation

1) Ladda ner och aktivera modulen i Mobigo Setup.
2) Starta om Mobigo Desktop ifall att du har en klient igång.

Konfiguration

Gå till Systeminställningar – Avancerat – Behörighet, välj den behörighetsprofil du vill ge tillgång till rapporten för Säker Vatten och välj därefter att visa behörigheter för just “Rapporter”. Bocka där i rutan för “Checklistor\VVS, Säker Vatten-installation”. Nu ska rapporten till checklistan för Säker Vatten vara tillgänglig för alla användare i aktuell behörighetsprofil. Gör samma sak för övriga behörighetsprofiler om så önskas.

Användning

På aktuellt uppdrag där du vill att denna checklistan ska läggas till går du till fliken “Dokument” och klickar på “Nytt…”. I rutan för dokumenttyp så väljer du “VVS, Säker Vatten-installation” och klickar på “OK”. Då läggs denna checklistan till uppdraget och du kan börja att fylla i de värden som ska finnas i checklistan. När denna väl är färdigställd så klarmarkerar du checklistan och kan också få ut en rapport på denna genom att markera checklistan i uppdraget och klicka på “Skriv ut”.