Visa mina aktuella uppdrag

Visa mina aktuella uppdrag via NU-sidan

1. Gå till NU-sidan.
  2. Om det inte redan finns en sektion på NU-sidan som visar Aktuella uppdrag, följ instruktionerna på hjälpen för NU-sidan för att visa den.
    Nu visas dina aktuella uppdrag alltid på NU-sidan. Du kan klicka på ett uppdrag i listan för att öppna uppdragsfönstret.

Visa mina aktuella uppdrag via Uppdragsvyn

1. Gå till Uppdragsvyn.
  2. Se till att alternativet Alla uppdrag är valt vid Urval.
  3. Klicka på knappen Återställ filter som finns längst till höger i filterraden, så att alla uppdrag visas, oavsett datum, utförare etc.
  4. Välj ditt eget namn i listan Utförs av på filterraden. Välj sedan att enbart visa status Mottagna (mörkblå) samt Pågående (ljusblå).
  5. Nu visas dina aktuella uppdrag i uppdragslistan. Du kan göra ytterligare begränsningar på vad som ska visas via filterraden, t.ex. avseende datum, uppdragsstatus etc.

Visa mina aktuella uppdrag via Kalendern

1. Gå till Kalendern.
  2. Se till att alternativet Alla uppdrag är valt vid Urval.
  3. Välj ditt eget namn i listan Utförs av på filterraden.
  4. Välj menyalternativet Visa > Denna vecka.
  5. Nu visas dina aktuella uppdrag (för innevarande vecka) i kalendern.