Material-fliken

• På fliken Material visas alla registrerade materialrader som tillhör uppdraget.
  • Under Materiallistan visas en summering för alla materialrader på uppdraget.
    Om du inte har markerat någon rad i listan avser summeringen alla materialrader på uppdraget. Om du har rader markerade avser summeringen de markerade raderna.

Registrera ny materialrad

1. Klicka på Ny.
  2. Genom att klicka på pilen direkt till höger om Artikelnr väljer du in vilken artikel som materialraden gäller.
  3. Välj antal för materialet.
  4. Fälten under Faktureras fylls automatiskt i (beroende på vilken konfiguration ni har). Om inte fyll i dessa.
  5. Fyll i de Fria fälten samt Notering på högersidan.
  6. Klicka på Ok.
  7. Den registrerade materialraden kopplas till aktuellt uppdrag.

Visa/ändra materialrad

• Alt 1:
  1. Markera en rad i listan.
  2. Klicka på Ändra.
  • Alt 2:
  1. Dubbelklicka på en materialrad i listan.

Ta bort materialrad

1. Markera en rad i listan.
  2. Klicka på Ta bort.