Skapa nytt uppdrag

Skapa nytt uppdrag i Uppdragsvyn

• Välj menyalternativ Redigera > Nytt uppdrag.
  • Klicka på knappen Nytt uppdrag (en horisontell vit rektangel med en gul stjärna uppe till vänster).
  • Klicka på knappen Insert på tangentbordet (fungerar även i Kalendern).

Skapa nytt uppdrag i Kalendern

1. Välj menyalternativ Redigera > Nytt uppdrag.
  2. eller:

Skapa uppdrag med muspekaren i liggande kalender
    1. Klicka, dra och släpp med muspekaren i kalendern. Uppdraget får automatiskt planerat datum och utförare baserat på stapelns läge i kalendern.
    Skapa uppdrag med muspekaren i stående kalender
    1. Klicka, dra och släpp med muspekaren i kalendern.
    2. Klicka sedan med höger musknapp och välj Nytt uppdrag i högerknappsmenyn. Uppdraget får automatiskt planerat datum och utförare baserat på stapelns läge i kalendern.