Ändra status på uppdrag

Normalt sett hanteras status på uppdrag helt automatiskt av Mobigo. Det kan dock finnas tillfällen då du vill ha möjlighet att ändra status på ett uppdrag manuellt.

Ändra status på ett uppdrag från Uppdragsvyn

• Öppna uppdraget för redigering. Välj ny status i fältet Status och spara uppdraget genom att trycka Ok.
  • Markera ett eller flera uppdrag i listan. Klicka höger musknapp och välj Status > (önskad status) eller välj meny Redigera > Status > (önskad status).

Ändra status på ett uppdrag från Kalendern

• Öppna uppdraget för redigering. Välj ny status i fältet Status och spara uppdraget genom att trycka Ok.
  • Markera ett uppdrag i kalendern. Klicka höger musknapp och välj Status > (önskad status) eller välj meny Redigera > Status > (önskad status).