Skriva ut rapport (objekt)

1. Klicka på fliken Objekt.
  2. Öppna upp kundträdet genom att klicka på + bredvid mappen med Kunder.
  3. Markera en kund eller ett objekt.
  4. I skrollistan Visa nivå till höger väljs objektsnivå.
  5. Observera att de objekt som kommer att visas är i förhållande till den kund eller det objekt du markerat.
  6. Fler urvalsalternativ finns i skrollistan Urval.
  7. Objekten inom den valda objektsnivån visas i en lista.
  8. Markera i listan de objekt du vill skriva ut.
  9. Välj menyalternativ Arkiv > Skriv ut (eller tryck snabbtangent Ctrl+P).
  10. Välj en av mallarna i listan till vänster. Notera att vissa av mallarna skriver ut ett dokument per markerad post,
    medan andra mallar samlar alla poster på ett enda dokument.
  11. Välj skrivare i listan Skrivare.
  12. Tryck på knappen Skriv ut.