Flytta objekt

Om man vill byta kund på ett objekt och samtidigt behålla historik och objektsnummer:

1. Högerklicka på det objekt som du vill flytta, välj Klipp Ut.
  2. Tänk på att objekten endast kan flyttas inom samma objektsnivå.
  3. Markera sedan den nya kunden, högerklicka och välj Klista In.
Info
Observera att om du istället väljer funktionen Kopiera, kommer objektsnumret att ändras och historiken följer inte med.

Flytta objekt mellan kategorier

För att flytta objekt (tillsammans med alla dess underobjekt) till en viss kategori:

1. Markera de objekt som du vill flytta
  2. Välj i menyn Redigera > Flytta till kategori (inkl alla underobjekt).
  3. Fönstret Flytta till kategori visas.
  4. Välj kategori i skrollistan. Klicka OK.