NU-sidan

NU-sidan når du genom att klicka på fliken NU längst ner i Mobigo Desktop.

NU-sidan är en dynamisk sida som varje användare delvis kan anpassa efter egna önskemål. Sidan består av två kolumner med sektioner där varje sektion innehåller en viss typ av information.

När du byter innehåll i en sektion gäller denna ändring bara för dig personligen. Programmet minns din konfiguration av NU-sidan även vid framtida inloggningar.

Välja innehåll i en sektion

1. Klicka i rubrikraden för en sektion.
  2. Klicka i menyn som dyker upp för att välja vad du vill visa i sektionen.
  3. Sidan laddas om.

Minimera/återställa en sektion

Du kan minimera (gömma) en sektion som du tillfälligt inte vill visa:

• Klicka på minus-knappen i sektionens rubrikrad.

Du återställer en minimerad sektion genom att:

• Klicka på plus-knappen i sektionens rubrikrad.

Sektioner som finns att välja i standardinstallationen av Mobigo

• (Tom)
    En sektion som saknar innehåll. Välj denna om du vill att en sektion ska vara tom.
  • Aktuella uppdrag
  • Akvarium
  • Användare
  • Att göra
  • Egen företagsinformation
  • Hitta
  • Information från Erisma
  • Klocka (analog)
  • Klocka (digital)
  • Länkar
  • Meddelanden
  • Mål och Nyckeltal
  • Nyheter – DN
  • Nyheter – Ekonomi
  • Nyheter – Inrikes
  • Outlook Att Göra
  • Outlook Inbox
  • Outlook Kalender
  • Outlook Kontakter
  • Senaste synkronisering
  • Snabbfunktioner
  • Spela
  • Statistik
  • Uppdragsstatistik