Ta bort kund

Info
När du tar bort en kund försvinner den helt och hållet (inklusive ingående kontaktpersoner, adresser etc) från databasen och åtgärden kan inte ångras.
Gamla kunder bör arkiveras istället för att tas bort.

Ta bort kund från Kundvyn

Alt 1:

  1. Markera en eller flera kunder i kundlistan.
  2. Välj menyalternativ Redigera > Ta bort.

Alt 2:

  1. Markera en eller flera kunder i kundlistan.
  2. Klicka med höger musknapp och välj Ta bort i menyn som visas.