Tilläggsmoduler

Nedan finner ni systemkraven för några av våra tilläggsmoduler.

Info

Ifall ni anlitat Erisma för att installera ert Mobigo måste ni se till att nedan systemkrav är uppfyllda vid installationstillfället. Har ni ej möjlighet att genomföra detta själva vänligen ta kontakt med er IT-konsult alt. kontakta Erisma så kan vi se till att våra IT-samarbetspartners tar kontakt med er.
Visma Administration
  • Visma Integration – Kopplingen mot Visma Administration kräver att man har tillgång till tilläggstjänsten Visma Integration. Vänligen kontakta eran Visma återförsäljare för att beställa detta.
  • Uppdatering av Visma – Vid nyinstallation av Mobigo krävs det att man uppgraderat Visma till senaste versionen. Detta för att de båda systemen ska fungera korrekt med varandra.
Import av leverantörsföljesedlar
  • FTP-server – Import av leverantörsföljesedlar kräver att man har tillgång till en FTP-server. Antingen står man för detta samt installerar själv, alt tar man kontakt med sin IT-konsult som kan hjälpa en att installera detta. FTP-servern används av leverantörerna så de kan skicka filer till den, samt av Mobigo för att hämta samma filer. När man sedan konfigurerar kopplingen i Mobigo behöver man ha tillgång till FTP-serverns Ip-adress samt Portnr.
  • FTP-konton – Alla leverantörer man ska koppla till Mobigo behöver även vars ett FTP-konto att använda, komplett med inställningar för Importkatalog, Användarnamn och Lösenord. Dessa uppgifter anger man sedan vid konfigurationen av kopplingen mot leverantören i Mobigo. Se Konfiguration av Import av Leverantörsföljesedlar
Kundportalen (Serverkrav)
  • Mobigo 4.00 R3 eller högre
  • .NET version 4.5.2
  • IIS7 eller högre
  • ASP.NET 4
  • Webbserver med Windows Server 2008 eller högre (Rekommenderas)
  • SQL Server 2005 eller högre installerat på samma server, eller en server som webbservern kan koppla upp sig mot