Klient

Nedan följer systemkraven för klientmaskinerna.

Info
Ifall ni anlitat Erisma för att installera ert Mobigo måste ni se till att nedan systemkrav är uppfyllda vid installationstillfället. Har ni ej möjlighet att genomföra detta själva vänligen ta kontakt med er IT-konsult alt. kontakta Erisma så kan vi se till att våra IT-samarbetspartners tar kontakt med er.
Mobigo Desktop (Klient)
  • OS – Windows 7  SP 1 eller senare (dock ej Windows 8). Även Microsoft Windows Server 2008 R2 eller nyare. Det är dock inte vanligt att dessa används som desktopsystem. (Windows XP Professional fungerar endast till den äldre versionen av Mobigo v. 4.00 och tidigare).
  • Microsoft .NET Framework 4.7.2 (Mobigo Desktop 7.x) – Ladda ner
  • Visual Studio 2017 C++ Redistributable x86 (32-bitars) (Mobigo Desktop 6.1.x samt 7.x) – Ladda ner
Mobigo Mobile (Klient)
Android
  • Webbläsare – Google Chrome stöds.
iPhone/iPad
  • Webbläsare – Safari eller Google Chrome stöds. OBS, i Safari måste man tillåta cookies för att man ska kunna logga in i Mobigo Mobile.