Mamut modulen

Information

Mamutkopplingen har möjligheten att importera kunder och artiklar från Mamut-faktureringssystem, samt att exportera Mobigo-uppdrag till Mamut.

Installation
  1. Beställ Mamut Modulen från Erisma.
  2. Starta Mobigo Setup.exe från Mobigo Desktops-datakatalog eller genom Hjälp > Sök Programuppdateringar inuti Mobigo.
  3. Bläddra ner till Optional och Mamut-modul.
  4. Klicka på Download och efter den är nedladdad klicka på Activate.
  5. Starta om MobigoDesktop ifall redan har MobigoDesktop igång.
  6. Installationen är klar.
Konfiguration

För att konfigurera Mamut Modulen vänligen läs under Konfiguration