Import av leverantörsföljesedlar

Om tjänsten

Om du inte redan har beställt och aktiverat EDI hos Erisma samt din leverantör kan du läsa mer om det här.

Installation

För att kunna använda Import av leverantörsföljesedlar måste du först installera modulen. Följ instruktionerna nedan:

1. Starta Mobigo Setup från menyn Hjälp > Sök programuppdateringar i Mobigo Desktop eller direkt från Mobigos huvudkatalog på servern..
  2. Bläddra ner till Optional och EDI bas.
  3. Klicka på Download och därefter Activate.
  4. Gör likadant med de EDI-leverantörer du har tillgång till.
  5. Starta sen om Mobigo Desktop.

Konfiguration

Fortsätt med konfigurationen efter installationen. Läs mer här.