Fortnox Modulen

Information

Fortnoxkopplingen har möjligheten att importera kunder och artiklar från Fortnox-faktureringssystem. Samt att exportera Mobigo-uppdrag till Order i Fortnox, med tillhörande tider och material som blir fakturarader på ordern.

Installation
  1. Beställ Fortnox Modulen från Erisma.
  2. Starta Mobigo Setup.exe från Mobigo Desktops-datakatalog.
  3. Bläddra ner till Optional och Fortnox-modul.
  4. Klicka på Download och efter den är nedladdad klicka på Activate.
  5. Installationen är klar.
Konfiguration

För att konfigurera Fortnox Modulen vänligen läs under Konfiguration