Dynamisk Checklistutskrift

Info
OBS! Denna modul kräver minst version 4.3.0 av Mobigo Desktop.
Information

Den dynamiska checklistutskriften kan man använda sig av ifall man har skapat ett checklistformat i Mobigo Desktop men inte har en tillhörande rapport. Denna utskrift är en generell utskrift som fungerar för alla typer av checklistor. När den installeras kommer den ligga som en enda rapport som sedan sparar inställningarna för varje checklistformat.

Installation
  1. Beställ den Dynamiska Checklistutskriften från Erisma.
  2. Starta Mobigo Setup.exe från Mobigo Desktops-datakatalog.
  3. Bläddra ner till Optional och Dynamisk Checklistutskrift.
  4. Klicka på Download och efter den är nedladdad klicka på Activate.
  5. Installationen är klar.
Konfiguration

För att konfigurera checklistan vänligen läs under Konfiguration