6 – Installera programuppdateringar

Information

Nedan följer information för hur man uppgraderar Mobigo Desktop och dess komponenter.
Ifall du har version 4.20 eller tidigare, se här: Installera programuppdateringar (version 4.20 och tidigare)

Uppgradering Mobigo Desktop Server
  1. Fullsynka alla handenheter (ifall ni har windows mobile enheter), samt se till att inga Mobigo Mobile användare är i offline-läge.
  2. Ta backup av databas och datakatalog.
  3. Se till att alla användare är utloggade ur Mobigo desktop.
  4. Starta Mobigo Setupfrån Mobigos huvudkatalog på servern.
  5. Välj in katalogen för Mobigo installationen (Mobigos huvudkatalog på servern).
  6. Följ sedan instruktionerna i wizarden tills Mobigo Desktop är fullt uppgraderad.
Uppgradering tilläggsmoduler

Se: Installera tilläggsmoduler

Uppgradering Mobigo Desktop klient

Se: Installera Mobigo Desktop-klient

Mobigo Setup felmeddelande: Package Server Unavailable

Vänligen se: Mobigo Installation