5.1 – Installera multipla Autoservrar

Information

När man köra flera bolag och därmed flera Mobigo instanser på samma server, behöver man även installera flera Autoserverar, ett per bolag.

Installation (Mobigo Desktop v. 4.7.0 eller senare)
  1. Starta Mobigo Setup via “Sök Programuppdatering” i Mobigo Desktop alt. i Mobigos Datakatalog.
  2. Bläddra ner till Optional och Mobigo Autoserver.
  3. Klicka på Activate.
  4. För att inte Autoservrarna ska krocka måste man nu välja ett unikt namn samt katalog för Autoservern.
  5. Klicka på Next. Installationen körs. Klicka på Finished.
  6. Starta Mobigo Desktop, välj in Autoserver NU-pluginen och verifiera att den fungerar.
  7. Klart.